Winkelcentrum Geldrop - Langstraat 34

✔️ Gratis parkeren voor de deur of aan de achterzijde
✔️ Persoonlijk advies en expertise aanwezig
✔️ Gratis bezorgservice

Contact gegevens

 

Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Geldrop

Dierenspeciaalzaak Van der Velden, gelegen aan de Langstraat 34 in Geldrop, is dé plek waar dierenliefhebbers hun hart ophalen. Met een warme en uitnodigende sfeer biedt deze speciaalzaak een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor huisdieren.

Of je nu een trotse eigenaar bent van een knuffelige kat, een speelse hond, kleurrijke vogels of andere gezellige huisdieren, Van der Velden heeft alles wat je nodig hebt. Van voeding en snacks tot speelgoed, verzorgingsproducten en comfortabele accessoires, de winkel is zorgvuldig samengesteld om in de behoeften van diverse dieren en hun baasjes te voorzien.

Het deskundige personeel staat altijd klaar om advies te geven over de beste voeding, het juiste speelgoed en de meest comfortabele leefomgeving voor jouw geliefde huisdier. Met een passie voor dierenwelzijn zorgt Dierenspeciaalzaak Van der Velden ervoor dat elke klant met een tevreden glimlach en de juiste benodigdheden naar huis gaat.

Bezoek de winkel aan de Heuvel 28 in Geldrop en ontdek de wereld van hoogwaardige producten en liefdevolle zorg voor jouw huisdieren bij Dierenspeciaalzaak Van der Velden.

Neem contact op

This field can't be empty
This field can't be empty

  • Deel deze pagina