Eindhoven - Winkelcentrum Woensel

✔️ 2 verdiepingen
✔️ Persoonlijk advies en expertise aanwezig
✔️ Gratis bezorgservice

Contact gegevens

  • 06 14 21 71 29
  • winkel@dsvdv.nl
  • Winkelcentrum Woensel  118, 5625 AG Eindhoven


Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Woensel Eindhoven

Dierenspeciaalzaak Van der Velden, gevestigd in Woensel, Eindhoven, is dé ultieme bestemming voor alle dierenliefhebbers in de regio. Gelegen op een handige locatie in Woensel, biedt deze speciaalzaak een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor huisdieren.

Of je nu een papegaai hebt die dol is op knabbelspeelgoed, een knuffelbare cavia, of een actieve hond die houdt van lange wandelingen, Van der Velden heeft alles wat je nodig hebt om hun leven nog aangenamer te maken. Van premium voeding tot stijlvolle accessoires en alles daartussenin, deze winkel is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften van huisdieren en hun baasjes.

Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om te helpen met professioneel advies, of je nu op zoek bent naar de beste voedingskeuzes, duurzaam speelgoed, of praktische verzorgingsproducten. Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Woensel, Eindhoven, is niet zomaar een winkel, maar een community van dierenliefhebbers die begrijpen hoe belangrijk het is om onze harige, gevederde, of geschubde vrienden met liefde te omringen.

Breng een bezoek aan deze speciaalzaak in Woensel, Eindhoven, en laat je verwelkomen door een wereld van kwalitatieve producten en aandacht voor het welzijn van jouw huisdieren bij Dierenspeciaalzaak Van der Velden.

Neem contact op

This field can't be empty
This field can't be empty

  • Deel deze pagina