Dierenspeciaalzaak Van der Velden verhuist naar een ruimer pand in Geldrop

30 mei 2024 00:04

Geldrop, 23 mei 2024 – Dierenspeciaalzaak Van der Velden heeft een spannende stap gezet door te verhuizen naar een nieuw adres in Geldrop. Voorheen gevestigd aan de Heuvel 28, heeft de winkel nu haar deuren geopend op Langstraat 34. Met deze verhuizing breidt Van der Velden niet alleen haar winkeloppervlak uit, maar ook het assortiment aan dierenbenodigdheden en voeding.

De nieuwe locatie biedt klanten een ruimere winkelervaring en meer keuze. Of je nu op zoek bent naar premium hondenvoer, kattenkrabpalen, vogelkooien of aquariumbenodigdheden, Dierenspeciaalzaak Van der Velden heeft het allemaal. Het deskundige personeel staat klaar om advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huisdier.

Over Dierenspeciaalzaak Van der Velden: Dierenspeciaalzaak Van der Velden staat bekend om haar service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Al jarenlang is het dé plek in Geldrop waar dierenliefhebbers terechtkunnen voor hoogwaardige producten en deskundig advies. Met de verhuizing naar Langstraat 34 zet Van der Velden haar missie voort om het welzijn van huisdieren te bevorderen.

20240529_130228.jpg