Knaagdieren

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw knaagdier. Voeding van bekende merken, hooi en snacks. Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit kooien en bijbehoordende producten zodat u alles in een hoek vindt. 

Voeding
Op het knaagdier eiland vindt u de voeding voor uw favoriete knager. Wij hebben zowel brokjes als gemengd voer met zaden en brokjes. Dit alles is er van verschillende merken:

  • Beaphar
  • Selective
  • Vitakraft
  • Dierspecialist
  • Tiny Friends Farm

Is het product dat u zoekt niet in de winkel? Een van onze medewerkers helpt u graag.

Hooi

Naast brokjes is hooi een van de belangrijkste voedingsmiddelen voor een knaagdier. Dierspecialist heeft verschillende hooisoorten zoals Timothy hooi, kruiden hooi en normaal alpenhooi. 

Snacks

Voor iedere knager heeft Dierspecialist een speciale snack in het assortiment. Knaagsticks zonder suiker, wafels en yogurt drops, alles zodat u uw huisdier kan verwennen. Wat dacht u van een knaagstick voor het konijn met spelt en honing? Een heerlijke en gezonde snack voor iedere knager.

Huisvesting
Kooien en verblijven vindt ook op ons knaagdiereiland. Voor de allerkleinste hamster tot het grootste konijn, wij hebben een passend verblijf voor uw dier. 

Apotheek

Een ziek dier, geen eigenaar vindt dit fijn. Gelukkig heeft Dierspecialist een ruim assortiment medicijnen om uw dier te behandelen. Voor het assotiment medicijnen voor knaagdieren, ga direct naar apotheek.

 


  • Deel deze pagina