Dierenspeciaalzaak Van der Velden opent haar 3e vestiging in Eindhoven Winkelcentrum Woensel

20 dec. 2023 00:00

In een feestelijke ceremonie heeft Dierenspeciaalzaak Van der Velden haar nieuwste winkel geopend in het bruisende Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Deze derde vestiging is een welkome aanvulling op de reeks succesvolle dierenwinkels van Van der Velden, die al bekend staan om hun uitgebreide assortiment en toegewijde service.

Op dit moment is de benedenverdieping van de winkel operationeel en verwelkomt klanten met een overvloed aan hoogwaardige producten voor hun huisdieren. Of je nu op zoek bent naar premium voeding, stijlvolle accessoires, of innovatief speelgoed, de benedenverdieping biedt een scala aan opties voor allerlei soorten huisdieren.

De eigenaren van Dierenspeciaalzaak Van der Velden hebben echter grootse plannen, want binnenkort wordt ook de bovenverdieping van de winkel geopend. Hiermee wordt het aanbod nog verder uitgebreid, en klanten kunnen zich verheugen op een nog ruimere keuze aan producten en accessoires.

De nieuwe vestiging in Eindhoven Winkelcentrum Woensel belichaamt de toewijding van Dierenspeciaalzaak Van der Velden aan het bieden van de beste zorg voor huisdieren en het creëren van een gastvrije omgeving voor dierenliefhebbers in de regio.

Dierenspeciaalzaak Van der Velden nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op de benedenverdieping van de nieuwe winkel en uit te kijken naar de spannende opening van de bovenverdieping. Het team kijkt ernaar uit om de lokale gemeenschap te verwelkomen en te voorzien van alle benodigdheden voor een gelukkig en gezond leven voor hun huisdieren.

Scherm­afbeelding 2023-12-20 om 10.29.52.png