Eindhoven - Tongelre

✔️ Gratis naast het pand parkeren
✔️ Persoonlijk advies en expertise aanwezig
✔️ Gratis bezorgservice

Contact gegevens

  • 040 28 13 403
  • 06 14 21 71 29
  • winkel@dsvdv.nl
  • Tongelresestraat 316, 5642 NE Eindhoven

Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Tongelre Eindhoven

Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Tongelre, Eindhoven, is de ultieme hub voor dierenliefhebbers in de lokale gemeenschap. Gelegen te midden van de charmante straten van Tongelre, biedt deze speciaalzaak een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten voor jouw geliefde huisdieren.

Of je nu een toegewijde eigenaar bent van een levendige hamster, een majestueuze aquariumgemeenschap, of een speelse pup die houdt van avontuur, Van der Velden heeft alles in huis om het leven van jouw huisdier nog leuker te maken. Van voeding en traktaties tot comfortabele accessoires en educatief speelgoed, de winkel is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende dieren en hun trotse eigenaars.

Het behulpzame en gepassioneerde personeel staat altijd paraat om advies te geven over de beste producten voor de gezondheid en het geluk van jouw huisdieren. Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Tongelre, Eindhoven, is niet alleen een winkel, maar een ontmoetingsplaats voor lokale dierenliefhebbers die begrijpen hoe belangrijk het is om onze harige, gevederde, en geschubde vrienden te koesteren.

Ontdek deze gezellige speciaalzaak in Tongelre, Eindhoven, en laat je leiden naar een wereld van kwalitatieve producten en liefdevolle zorg voor jouw huisdieren bij Dierenspeciaalzaak Van der Velden.


  • Deel deze pagina