Vogel

 

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw Vogel. Voeding van bekende merken, snacks, speelgoed en alles wat daarbij komt. 

Voeding

Bij vogels kunt u de keuze maken tussen normale zaden of pallets. Beide producten hebben wij in ons assortiment. Daarnaast hebben wij complete zaadmixen van bijvoorbeeld Beaphar, gemaakt met hoge kwaliteit zaden en eivoer. Ons assortiment bevat voeding voor alle soorten vogels. 

Speelgoed

Dierspecialist heeft speelgoed voor alle vogels, van kunstof, touw of natuurlijke materialen. Dit speelgoed wordt met zorg geslecteerd door onze medewerkers zodat u het beste krijgt voor uw vogel. 

Snack

Ook vogels snacken graag, dit kan met onze speciale vogelsnacks. Deze snacks zijn suiker vrij en speciaal voor verschillende soorten vogels zoals kanarie's of grasparkieten maar ook de papegaai heeft zo zijn eigen snacks. Voor de grotere parkieten en papegaaien zijn er speciale noot en fruit mixen in de winkel.

Huisvesting

Dierspecialist heeft verschillende vogel verblijven in de winkel voor kleinere vogels als kanarie's, zebravinken, grasparkieten of agapornissen. 

Kweekt u met uw vogels? In ons assortiment zijn er verschillende nestkasten en nestmaterialen aanwezig zodat u alles vindt om uw kweek te laten slagen. 

Apotheek

Een ziek dier, geen eigenaar vindt dit fijn. Gelukkig heeft Dierspecialist een ruim assortiment medicijnen om uw dier te behandelen. Voor het assotiment medicijnen voor vogels, ga direct naar apotheek.

vogelkooi-banner.jpg 


  • Deel deze pagina