Vissen

Vissen zijn bijzondere dieren. Daarom heeft dierspecialist van der Velden de kennis, ervaring en producten in huis om uw aquarium of vijver een succes te maken. Dierspecialist van der Velden in gespecialiseerd in zoetwater aquariums, producten voor zoutwater aquariums kunnen wij voor u bestellen.  

Voeding

De juiste voeding voor de juiste vissen is erg belangrijk, daarom is er in onze winkel een ruime keuze in droog en diepvries voer. Hiervoor werken wij met bekende merken zoals Tetra en Colombo, maar ook ons eigen merk is een volledig voer voor uw vis. Wist u bijvoorbeeld dat sluierstaarten geen vlokvoer mogen? Voor deze vissen bestaat een speciaal gralunaat welke niet schadelijk is voor de vis. 

Waterkwaliteit

In een aquarium is water kwaliteit van belang. Ook hier vindt u de merken Tetra en Colombo om de kwaliteit van het water op top niveau te krijgen en houden. Daarnaast is er in de winkel een aantal soorten testmiddelen verkrijgbaar, zodat u de waardes in uw aquarium kunt testen. 

Heeft u hulp of advies nodig, een van onze medewerkers test uw water geheel gratis en geeft u hierbij het bijbehorende advies!

Medicijnen

Als Dierspecialist bieden wij u het juiste advies en medicijn. Heeft u zieke vissen, dan kijken wij met een microscoop naar het water en vis, zodat er een juist behandelplan opgesteld kan worden en u geen geld uitgeeft voor producten die schadelijk zijn voor uw vissen. Hier werken wij met verschillende merken zoals Esha & Exil maar ook Colombo. Geen tijd om naar de winkel te komen? Stel uw vraag in contact en wij beantwoorden u zo snel mogelijk. 

Huisvesting & Toebehoren

Aquariums en toebehoren zoals filters, visnetjes en lampen vindt u in onze aquariumhoek. Producten van Superfish zijn standaard in ons assortiment of zijn binnen een week leverbaar (mits voorradig leverancier). Daarnaast kunnen wij alle aquariumproducten van Juwel en Ferplast bestellen.

Planten en vissen zijn altijd voorradig, bent u opzoek naar een plant of vissoort maar vindt u deze niet, een van onze medewerkers kan deze voor u bestellen. 

Plantverzorging

Voor de juiste verzoring van planten hebben wij middelen van Colombo in ons assortiment. Dit zijn bijvoorbeeld Co2 systemen maar ook vloeibare planten voeding of voertabletten voor planten. 

Decoratie

In onze aquariumhoek vindt u ook de decoratie voor in het aquarium zoals kunst planten, hout, stenen en overige decoratie. Alles is geschikt voor zowel tropisch als koudwater aquariums.  


  • Deel deze pagina