Assortiment

In onze winkel vindt u alles voor uw huisdier. Van voeding tot speelgoed en van vlooienmiddel tot kussen. Wij staan klaar om al uw vragen over uw huisdieren te beantwoorden. Bent u op zoek naar iets wat niet op de website staat? Mogelijk kunnen wij dit product wel voor u bestellen, vraag ernaar in de winkel of bel 040-2920813

Hond

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw hond. Voeding van bekende merken, speelgoed, manden & kussen en natuurlijk lekkere snacks. De eigenaar vindt voor iedere hond wel iets in onze winkel, zowel voor de pup, volwassen als oude hond. Klik hier voor het assortiment hond.

Kat

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw kat. Voeding van bekende merken, speelgoed, manden & kussen en natuurlijk lekkere snacks. De eigenaar vindt voor iedere hond wel iets in onze winkel, u vindt alles voor uw kitten, volwassen en oude kat. Klik hier voor het assortiment kat.

Knaagdier

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw knaagdier. Voeding van bekende merken, hooi en snacks. Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit kooien en bijbehoordende producten zodat u alles in een hoek vindt. Klik hier voor het assortiment knaagdier.

Vogel

Dierspecialist van der Velden heeft een groot assortiment voor uw Vogel. Voeding van bekende merken, snacks, speelgoed en alles wat daarbij komt. Klik hier voor het assortiment vogel

Vissen

Vissen zijn bijzondere dieren. Daarom heeft dierspecialist van der Velden de kennis, ervaring en producten in huis om uw aquarium of vijver een succes te maken. Dierspecialist van der Velden in gespecialiseerd in zoetwater aquariums. Klik hier voor het assortiment van voor vissen.


  • Deel deze pagina